VI Stage Ring Xaloc, crònica

En les àmplies instal.lacions que el Grup de Treball “d’en Llorc” té a Palau Solità i Plegamans, cedides amablement pel seu president Toni Rodríguez, es va celebrar la sisena edició del nostre Stage.
Aquesta vegada els ponents encarregats de posar-nos al dia van ser els multifinalistas Marc Villain i Régis Pilarski, assistits al costume pel fill de Marc, Axel Villain, que malgrat la seva joventut (15 anys) ja és un magnífic H.A. d’entrenament.

Marc i Régis varen compartir amb nosaltres la seva metodologia d’entrenament, sense cap tipus de reserva, explicant i mostrant el que ells feien, i com ho feien, des de la iniciació del cadell, fins polir una guarda d’objecte, demostrant tant el seu ofici com el seu savoir faire.

En aquests intensos dos dies, es van dedicar amb entusiasme a presentar el seu sistema de treball, sense donar lliçons, ni menysprear altres treballs, dient simplement que aquesta era la seva forma de treballar i intentant mostrar l’eficàcia del seu enfocament, 9 finals per a Marc (11 si comptem que 2 anys es va classificar amb 2 gossos) i 7 per Régis són aval més que suficient.

Van fer especial èmfasi en la mentalitat dels H.A. d’entrenament, que sempre han de tractar de construir, de formar, ja que en seminaris impartits per ells en altres països, han observat una certa tendència a treballar excessivament el bastó i l’esquiva, així com innumerables llançats llargs (50 m.) des una mentalitat al seu parer més de concurs, que d’entrenament, deixant de banda la tècnica i la construcció d’exercicis, tots dos conceptes són bàsics per competir posteriorment.
Ambdós ponents van quedar gratament sorpresos, tant per la qualitat natural dels gossos, com del nivell de formació tant dels gossos com dels H.A. del Club amfitrió.

Van acudir un total de 20 assistents, de les comunitats de: Catalunya, Madrid, i Castella la Manxa.
16 gossos, i 7 H.A. , Sens dubte un cap de setmana molt intens.

He d’expressar el meu agraïment als ponents Marc Villain i Régis Pilarski, la seva prestació en aquest seminari va ser un exemple d’entrega, al Grup de Treball d’en Llorc en Ple, tant per la cessió desinteressada de les seves instal.lacions, com per l’acurat servei de bar, agrair també que vinguessin els 20 assistents:

Antonia Llobera (Barcelona) ACE Xaloc
Dani Muñoz (Tarragona) King Can
Dani Torres (Barcelona) ACE Xaloc
David Cabrerizo (Tarragona) ACE Xaloc
Eduard Guerrero (Lleida) King Can
Emili Amat (Barcelona) ACE Xaloc
Erika Sebastian (Tarragona) King Can
Eva Zazo (Barcelona)
Juan Martín (Madrid) Ring UCA Madrid
Josep Mumbru (Barcelona) ACE Xaloc
Juan Torrero (Madrid) Ring UCA Madrid
Javier Moral (Madrid) Club Ring Educan
Jordi Such (Barcelona)
Jorge Martín (Barcelona) ACE Xaloc
Julián Quesada (Ciudad Real) Los Belgas de Diana
Oriol Bosch (Barcelona) ACE Xaloc
Roser Feliu (Girona) ACE Xaloc
Sonia Solé (Barcelona)
Susi Enrich (Tarragona) ACE Xaloc
Xavier Marsinyach (Barcelona) ACE Xaloc

Finalment gràcies al nostre espònsor Marco SubiranaMASTERY
Us esperem l’any vinent a la VII edició del Stage Ring Xaloc.

Deixa un comentari